Autoschadeherstel en
sterreparatie in onze
garage in Nunspeet

Autoschadeherstel,
ruitreparatie en onderhoud
in onze garage in Nunspeet

Wat er ook aan uw auto mankeert, bij De Jager Autoservice kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. De werkplaats van onze garage in Nunspeet is ingericht met de modernste apparatuur. Dit in combinatie met de vakkennis van onze monteurs zorgt ervoor dat er een juiste diagnose wordt gesteld. Onnodige reparaties of vervanging van onderdelen zijn in onze garage niet aan de orde. Wij geven u graag advies over het onderhoud aan uw voertuig. Zo blijft uw auto in goede conditie en bent u altijd veilig en verantwoord onderweg. 
 

Wat er ook aan uw auto mankeert, bij De Jager Autoservice kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. De werkplaats van onze garage in Nunspeet is ingericht met de modernste apparatuur. Dit in combinatie met de vakkennis van onze monteurs zorgt ervoor dat er altijd een juiste diagnose wordt gesteld. Onnodige reparaties of vervanging van onderdelen zijn in onze garage niet aan de orde. Wij geven u graag advies over het onderhoud aan uw voertuig. Zo blijft uw auto in goede conditie en bent u altijd veilig en verantwoord onderweg. 

Glasgarage in Nunspeet

Naast onze garage hebben wij een glasservicebedrijf waar u een sterreparatie kunt laten uitvoeren. Is er sprake van een grotere barst in uw autoruit? Dan kunt u in onze glasgarage de complete ruit laten vervangen. 

De Jager Autoservice heeft voor veel verschillende automerken ruiten op voorraad. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en kunt u weer snel en zonder glasschade de weg op.
Wilt u meer informatie over onze glasservice? Neem dan contact op met onze glasgarage: 0341-250424. 

Neem een kijkje in onze werkplaats