De Jager Autoservice gaat voor u aan de slag

De monteurs van De Jager Autoservice voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

Heeft u uw auto bij ons gebracht voor een onderhoudsbeurt, schadeherstel of reparatie? En kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Dan stellen wij een leenauto ter beschikking, zodat u toch de weg op kunt totdat uw auto weer helemaal rijklaar is.

> Kom langs
onderhoudsbeurt

Groot en klein onderhoud


Ga veilig de weg op. Laat daarom regelmatig uw voertuig controleren en het nodige onderhoud plegen. De Jager Autoservice is zo ingericht dat we aan uw auto een kleine beurt tot een grote onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Wat er ook aan uw auto mankeert, onze monteurs zorgen ervoor dat uw weer met een zeker gevoel de weg op kunt. 

Banden laten checken
autoschadeherstel

Autoschadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft uw auto schade opgelopen? Laat uw autoschade dan herstellen door de monteurs van De Jager Autoservice in Nunspeet. Door onze jarenlange ervaring en expertise is uw auto bij ons in goede handen en loopt uw auto weer op rolletjes.

Maak een afspraak
apk-keuring

Apk-keuring

Is uw voertuig weer toe aan een apk-keuring, zomer- of wintercheck? De Jager Autoservice in Nunspeet is een RDW-erkend autobedrijf en keurt uw auto volgens de vastgestelde apk-richtlijnen. Kom langs of maak een afspraak.

Laat uw auto keuren
Garage Nunspeet

Bandenservice

Heeft u zomer- of winterbanden nodig? De Jager Autoservice heeft voor elke auto geschikte banden. Wij leveren de meeste bandenmerken. Voor optimale veiligheid laat u uw autobanden regelmatig checken op onder meer juiste afstelling, bandenspanning en slijtage. Maak gebruik van onze bandencheckservice en kom langs in onze garage in Nunspeet.

Banden laten checken